Cadeauwinkel


Ben jij op zoek naar een cadeauwinkel in de buurt van Haarlem of Zaandam? Bezoek dan eens De Bazaar in Beverwijk! Daar vind je een uitgebreid aanbod van winkels met de meest veelzijdige en originele cadeaus tegen aantrekkelijke prijzen. 

Op slechts tien minuten van Haarlem of Zaandam vind je een groot aantal cadeauwinkels. Van schattige prulletjes tot collectors items zoals ceremoniele wapens, LP's of Zippo's. Van gouden sieraden en parfums, tot gewoon een super-de-luxe koffiezetmachine met grote korting. Van een knettergave loopauto's of drones tot poppen en knuffels. Lees hier alles over de cadeauwinkels op De Bazaar in Beverwijk.

Stap in de auto en kom kijken. Er zijn voldoende parkeerplekken en we zijn ieder weekend geopend.

Over de cadeauwinkels op De Bazaar

Soorten cadeauwinkels

Het aanbod van cadeauwinkels op De Bazaar in Beverwijk is heel divers. Enkele voorbeelden zijn:

  • Outlet-winkels – Hier vind je voor zowel vrouwen als mannen nuttige cadeaus. A-merken zoals Philips en Brabantia tegen kortingen tot wel 70 procent.
  • Elektronica winkels – Van drones tot speakers. Hier maak je iedere man blij mee!
  • Grote speelgoedwinkels - Over de hele Bazaar kun je speelgoed kopen. Speelgoed voor alle leeftijden van baby's tot pubers, van loopauto's, fietsen tot games, spellen en poppen.
  • Drogisterijen – Hier vind je alles van (merk-)parfums tot verzorgende crèmes en andere beauty producten.
  • Tassenwinkels – Welke carrieretijger maak je niet blij met een mooie leren tas?
  • Sierraden - Diamonds are a girl's best friend en een mooi sierraad van een van onze juweliers is een goeie tweede!

Ben je op zoek naar een leuke cadeauwinkel in de buurt van Haarlem of Zaandam? Dan ben je op de Beverwijkse Bazaar aan het juiste adres.

Bereikbaarheid vanuit Haarlem of Zaandam

De Bazaar is uitstekend bereikbaar vanuit Haarlem of Zaandam, maar ook vanuit Amsterdam zit je in no-time op De Bazaar. De Bazaar ligt pal naast de snelweg en we hebben vijf grote parkeerplaatsen. Dus wil je een cadeautje kopen in een cadeauwinkel op De Bazaar. Twijfel niet. We zijn ieder weekend geopend!

Waar kun je het beste parkeren?

Het is sterk afhankelijk wat voor cadeau je zoekt waar je op De Bazaar moet wezen. Voor snuisterijen moet je zijn in Hal 4, Hal 30, of Hal 31 van de Oosterse Markt. Voor de outlets moet je zijn in de Booghallen of Hal 1 en Hal 30. Parkeren kun je dus het beste doen op de grootste parkeerterreinen P1, P0, P4 of P5.