Schoonheidsspecialist


Nergens in Beverwijk en omstreken vind je zoveel schoonheidsspecialisten als op De Bazaar! Ieder weekend kun je je wenkbrauwen laten epileren, een gezichtsbehandeling laten doen, je nagels laten bijwerken of naar de kapper! Door de voordelige prijzen kun je het ook gewoon allemaal doen!  

Voor iedere schoonheidsbehandeling is wel een specialist te vinden op De Bazaar. Het leuke aan de schoonheidsspecialisten op De Bazaar in Beverwijk is dat ze ook vaak hun eigen culturele gebruiken mee nemen. Zo worden de wenkbrauwen geëpileerd met draad voor het beste resultaat! Veel bezoekers zoeken een specialist die bij hun cultuur past; anderen laten zich verrassen. Het leuke is dat de schoonheidsspecialisten op de Beverwijkse Bazaar allemaal veel vaste klanten hebben, het bewijs dat mensen tevreden zijn!

De schoonheidsspecialisten hebben niet één vast plek op De Beverwijkse Bazaar, dus kijk op de plattegrond waar je moet zijn.

Een groot voordeel is dat de prijzen op De Bazaar wat vriendelijker zijn dan dat je gewend bent bij de ‘traditionele’ schoonheidssalon. Dat je het om de prijs niet hoeft te laten is voor veel bezoekers een reden om zichzelf lekker vaak in de watten te laten leggen! 

Benieuwd geworden naar de schoonheidssalons op De Bazaar in Beverwijk? Hieronder hebben we ze voor je verzameld.

Over schoonheidsspecialisten op De Bazaar

Kapsalons op De Bazaar in Beverwijk

De Bazaar heeft veel verschillende kappers, er is zelfs een echte kappersstraat. De kappersstraat bevindt zich in Hal 32 van de Oosterse Markt. Hier zitten meerdere kapsalons op een rij. Veel vaste klanten doen dan meteen hun wekelijkse boodschappen in de Oosterse markt. 

Nagelstudio's op De Bazaar

Als je haar goed zit kunnen je nagels natuurlijk niet achterblijven. Er zitten verschillende nagelstudio's op De Bazaar. Van groot tot klein. Je kunt hier terecht voor de klassieke nagelbehandeling, maar ook voor gelnagels met glitters en hele schilderingen voor speciale gelegenheden! Nagelstudio's vind je onder andere in Hal 30


Beautybehandeling

Wat is er fijner dan na een lange dag shoppen even bij te komen met een welverdiende beautybehandeling? De schoonheidsspecialisten op De Bazaar in Beverwijk bieden alles wat je ook in een 'normale' beautysalon verwacht. Neem een heerlijke gezichtsbehandeling of laat je wenkbrauwen en wimpers mooi bijwerken. Het kan op De Bazaar!

Waar kun je het beste parkeren?

In Hal 30 vind je enkele nagelstudio’s. In Hal 32 van de Oosterse Markt vind je een kappersstraat, waar meerdere kappers zijn gevestigd. Ook in Hal 5 en in de Grand Bazaar vind je kappers en schoonheidsspecialisten. De schoonheidsspecialisten en nagelstudio’s zitten niet bij elkaar op één plek. Vaak zijn ze aan de rand van een hal gevestigd, waar ze in een afgesloten ruimte rustig kunnen werken. 

Voor Hal 30 en 32 parkeer je het beste op P1. Voor Hal 5 op P5.