Kleermakers


Naast kledingwinkels en winkels met stoffen vind je op De Bazaar in Beverwijk een aantal kleermakers. Een ideale combinatie, want je kunt de kleding of stoffen die je net gekocht hebt direct op maat laten maken!

Zoals de meeste services op De Bazaar in Beverwijk, werken de meeste kleermakers volgens het principe ‘klaar terwijl u wacht’. Omdat niet iedere bezoeker wekelijks op De Bazaar komt, hebben de kleermakers hun werkproces hierop aangepast! Geweldig toch?

Dus woon je in Beverwijk en omgeving en heb je een kleermaker nodig? Of heb je een mooie stof gekocht op De Bazaar die moet worden vermaakt tot gordijnen of een nieuwe kleren? Doe het meteen op De Bazaar, dan kun je er direct van genieten! 

Tip van De Bazaar

Bonus tip: als de kleermaker het druk heeft, kun je het beste wachten op één van de vele terrassen op De Bazaar! Kijk op de plattegrond om een horecagelegenheid te vinden in de buurt en om je weg terug te vinden naar de kleermaker! Bekijk de restaurants & cafés

Over de kleermakers op De Bazaar

Een kleermaker maakt iets van niets 

Je kunt je kleding laten herstellen of inkorten, maar je kunt ook je kleding laten maken vanuit een stuk stof. Op De Bazaar vind je verschillende winkels waar je stoffen kunt kopen. Hiermee kan je direct naar een kleermaker gaan om daarvan te laten maken wat je wilt! Een kleermaker kan bijvoorbeeld de volgende dingen maken:

Een kleermaker is reuze handig als je zelf niet zo goed met een naaimachine overweg kan of daar geen tijd voor hebt. Je kiest een mooie stof uit, en de kleermaker maakt er iets moois van. Dit alles doet hij helemaal zoals jij dat wilt! 

Een kleermaker is ook handig als je tweedehandskleding hebt gekocht of als je nieuwe broek net iets te lang is!

Waarom zoveel?

Het aanbod van de kleermakers is deels te verklaren door het grote aantal Arabische winkeliers dat De Bazaar kent. Vakmanschap en ervaring staat bij hen voorop, waardoor je niet lang hoeft te wachten! De kleermakers op De Bazaar werken snel en daardoor goedkoop. Vandaar dat veel bezoekers het reuze handig vinden van de kleermakers gebruik te maken!


Waar kun je het beste parkeren?

Kleermakers zitten op verschillende plekken in De Bazaar in Beverwijk. O.a. in de overdekte winkelstraat achterin de Booghallen. Hiervoor kan je het beste parkeren op P4.