Tweedehandswinkels


Op De Bazaar hebben we tweedehands- en kringloopwinkels met de trends uit de vorige eeuw! Naast de vaste tweedehandswinkels is er een rommelmarkt die ieder weekend wisselt! 

De Bazaar is ooit groot geworden met de verkoop van tweedehands- en vintage spullen en nog steeds is er een breed aanbod te vinden. Dit aanbod trekt de vintage liefhebbers iedere week weer massaal aan! Van kleine meubels, lampen, kleding tot gekke snuisterijen, het is te vinden op De Bazaar! 

Bij lekker weer kan iedere liefhebber van tweedehands spullen zijn hart ophalen op de wekelijkse rommelmarkt: de Kofferbakmarkt. Zodra het gaat regenen kun je schuilen in Hal 3. Opa's zolder is er niks bij. Sommige winkels zijn zo vol dat de spullen bijna totaan het plafond staan opgestapeld. En dan zie je natuurlijk helemaal onderaan, achterin dat ding waar je al zo lang naar op zoek was...

Kom dus snel langs voor je collectors items, want voor je het weet is een andere liefhebber je voor! 

Over kringloopwinkels op De Bazaar

Tweedehandswinkels op De Bazaar

Op De Bazaar in Beverwijk vind je een breed aanbod aan tweedehands producten. Doordat veel verkopers gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld porcelein of in LP's kunnen zij je veel vertellen over hun handelswaar en heb je veel te kiezen! Uiteraard is er van elk product maar één, dus je kan er maar beter snel bij zijn!

Je vindt kringloopwinkels met:

Ook voor het tweedehands en vintage aanbod op De Bazaar geldt dat het aanbod iedere week wisselt. De beste koopjes worden nog altijd in de vroege ochtend gekocht, vroeg opstaan loont! 

Tweedehands en De Bazaar

Waar De Bazaar ooit begon als eerste grote georganiseerde vlooienmarkt, is er inmiddels een megacomplex ontstaan met een aanbod waar de meeste mensen een beetje hebberig van worden. Nog steeds vind je, tussen alle nieuwe verkoopwaar, de meest bijzondere vintage spullen!

Waar kun je het beste parkeren?

Hal 3 is speciaal gereserveerd voor tweedehandswinkels. Voor deze hal kan je het beste parkeren op P4 of P5.
De Kofferbakmarkt is de wekelijk
se rommelmarkt van De Bazaar. Hiervoor parkeer je op P0 of P1.