Meubelwinkels


Op De Bazaar in Beverwijk vind je veel meubelwinkels binnen verschillende woontrends, het aanbod is heel groot en zeer divers! Van de outlet van Leen Bakker tot landelijke en vintage meubels. Ook voor een Arabisch of Oosters interieur moet je op De Bazaar zijn!

Urenlang tevergeefs dwalen op de meubelboulevard, waar bijna iedereen hetzelfde verkoopt of design veel te duur is, dat is vanaf nu verleden tijd. De Bazaar is een gigantische meubelboulevard die wordt afgewisseld met allerlei verrassende andere winkels. Op De Bazaar kom je meubels tegen van over de hele wereld! Er zijn tientallen meubelwinkels op De Bazaar gevestigd die allemaal hun eigen stijl hebben, grote kans dus dat je op De Bazaar gewoon in één keer slaagt! 

Klein, groot, oud, nieuw, showmodellen of internetretouren, voor ieder wat wils! Ook voor iedere portemonnee is wel een passende meubelwinkel te vinden op De Bazaar. Zo kun je handgemaakte meubels van hoge kwaliteit vinden, maar ook Vintage meubels en meubels in één van de grote Outlet stores tegen extreem lage prijzen! 

Klaar met die standaard meubelboulevard? Kom dan snel naar De Bazaar voor de mooiste meubels en de beste deals!

Bazaar-geld-tip-icon

Gratis tip: Restyle je hele huis voor weinig! Kijk ook eens bij de  woonaccessoires, tapijten en gordijnstoffen. In 1 dag kun je je hele huis inrichten en dat hoeft echt niet duur te zijn of weken te duren! Bekijk alle openingsdagen en tijden


Over de meubelwinkels op De Bazaar

Verschillende soorten meubelwinkels

De Bazaar onderscheid zich van de ouderwetse meubelboulevard doordat er zoveel verschillende type winkels zijn. Zo zijn er grote Meubel outlets te vinden waar je bekende merken voor zeer lage prijzen kunt kopen. Deze outlets worden afgewisseld door heel veel kleine winkels waar meubels te vinden zijn die juist niet mainstream zijn! 

Doordat de winkels verspreid zitten heb je een hoop afwisseling tijdens het zoeken naar meubels. Niets is lekkerder dan tussendoor even lekker terrasje te pakken in een gezellige omgeving, meteen even de boodschappen te doen voor het avondeten en ook nog eens de perfecte outfit te scoren voor een feestje!

Een greep uit het aanbod: 

En? Al enthousiast geworden? Gebruik de plattegrond om wegwijs te worden, het zou zonde zijn als je de mooie meubels mist doordat je precies in de verkeerde hal loop! 


Waar vind je de meubelwinkels?

Meubels vind je eigenlijk verspreid over de hele Bazaar. In Hal 30 vind je veel landelijke en Oosterse interieur-winkels (vooral veel lampen en tapijten). In Hal 2 van de Nostalgische markt vind je ook veel voor een landelijk en brocante interieur. De Leen Bakker outlet vind je in de Booghallen. Tweedehands meubels vind je vooral in Hal 3 van de Nostalgische Markt.

Waar kun je het beste parkeren

Voor Hal 30 kan je het beste parkeren op P1. De Booghallen grenzen direct aan P4. Voor de Nostalgische Markt kan je het beste parkeren op P5.