Sneaker-winkels


Sneakers; wie loopt er niet op? Ze zijn alleen altijd zo duur... Maar dat hoeven ze niet te zijn! Op De Bazaar in Beverwijk vind je veel sneaker-winkels met de vetste merk-sneakers voor hele lage prijzen.

De laatste modellen van de beste sneaker-merken zijn gewoon verkrijgbaar op De Bazaar in Beverwijk. En ook nog eens tegen zeer gunstige prijzen! Sneakers voor de gevoelige voeten, de hardlopers, de slenteraars, de modelopers en de pronkers, je vindt ze op De Bazaar! 

Op deze pagina lees je alles over de sneaker-winkels op de Beverwijkse Bazaar. Kom het weekend je nieuwe paar sneakers uitzoeken, door het grote aanbod zul je niet teleurgesteld worden! 

Tip van De Bazaar

Bonus tip: de verkopers weten wat ze verkopen en wat ze gaan verkopen! Als je met smart zit te wachten op dat nieuwe model of wilt weten welke modellen er aan komen, vraag vooral wanneer ze deze in huis hebben zodat jij als één van eerste kunt paraderen met de nieuwste sneakers!  Bekijk alle openingsdagen en tijden


Sneaker-winkels op De Bazaar

Soorten sneakers

Op De Bazaar in Beverwijk vind je alle soorten en merken sneakers die momenteel populair zijn. Denk aan Nike, Adidas, Puma, Reebok, Vans, Lacoste, Converse en nog veel meer. De echte liefhebbers kunnen hun hart hier ophalen! Ook voor kinderen kun je in deze winkels prima slagen, pas wel op want die kleine voeten zullen straks nog sneller rennen! 

Weinig tijd? Kijk op de plattegrond om de snelste route langs de sneaker-winkels te plannen!  

Hoe ziet een sneaker-winkel er uit?

De meeste sneaker-winkels zien er anders uit dan de normale sportzaak, je staat ze namelijk midden in de grote hallen van De Bazaar uit te zoeken! De schoenen staan rijkelijk uitgestald op de planken aan de muur en op de grote stellingen in het midden. Zoveel sneakers is misschien een beetje wennen, maar je ziet wel gelijk wat de verkopers in huis hebben! De meeste van deze winkels hebben zich volledig gespecialiseerd in sneakers, dus ze weten waar ze het over hebben.

Het grote voordeel is gewoon dat de sneaker-winkels op De Bazaar geen dure sportwinkel hoeven te betalen. Hierdoor kunnen ze die peperdure merk-sneaker voor een zachter prijsje aanbieden dan de sportzaak in de ‘normale’ winkelstraat.

Doe er je voordeel mee!


Waar kun je het beste parkeren

De sneaker-winkels zitten in verschillende hallen van De Bazaar. Je vindt o.a. sneakers in Hal 25 en 26 van de Grand Bazaar, in de Booghallen en in de overdekte winkelstraat achterin de de Booghallen in de overdekte winkelstraat. Voor de echte liefhebbers kan een kijkje in Hal 2 en Hal 5 niet ontbreken! 

Omdat de winkels op verschillende plekken zitten maakt het niet zoveel uit waar je parkeert. Kies bijvoorbeeld voor P5 om naar Hal 2 of 5 te gaan, of P0 of P1 voor de Grand Bazaar.