Kinderattracties


De Bazaar is leuk voor kinderen van alle leeftijden. De kleintjes, de tieners en alles wat er tussen zit. Er zijn activiteiten en attracties, speelgoed wat je kunt uitproberen en van allerlei lekkers te snoepen.

Peuter attracties

Peuters & kleuters


Peuters en kleuters kunnen paardje rijden... op echte óf op deze pluche paarden. Of tijgers. Of zebras.


Ook leuk is gewoon je ogen uit te kijken: al die geuren, kleuren en afwisseling laten ook al een hele indruk achter.

Kinder attracties

Kinderen


Voor kinderen is er veel te doen: schminken, pony rijden, de draaimolen.


En het leukste: met een tientje de markt op om in een uur tijd zoveel mogelijk spulletjes kopen. Afdingen moet!

Bungee Jump

Tieners


Voor tieners is er de bungee jump, echte grote paarden om op te rijden en natuurlijk winkelen!


Zakgeld, kleedgeld en zelfverdiende inkomsten komen hier goed van pas. We hebben games, drones of trendy fashion en spinners, slime en de nieuwste rage.

Kinderevenementen op De Bazaar

Op De Bazaar in Beverwijk valt van alles voor kinderen te beleven. Eens in de zoveel tijd worden er heuse kinderevenementen georganiseerd. Op die dag staan de kinderen op De Bazaar centraal. Een voorbeeld van zo’n kinderevenement is de jaarlijks terugkerende vrijmarkt met Hemelvaartsdag. Op die dag staan niet de winkels centraal op De Bazaar, maar zijn de kinderen de kooplui!

Houd onze website of Facebook in de gaten voor aankomende kinderevenementen.


De Bazaar is een grote kinderattractie

Los van de attracties en activiteiten die speciaal voor kinderen worden georganiseerd, is De Bazaar eigenlijk één grote kinderattractie. Kinderen kunnen zich verwonderen aan de schitteringen van de Oosterse lampen in Hal 30 en in De Souk of helemaal onder de indruk raken van de overweldigende hoeveelheid geurende kruiden op de Oosterse markt.

Daarnaast staat De Bazaar natuurlijk bekend om de grote hoeveelheid speelgoedwinkels. Je kunt er daarnaast suikerspinnen, snoep of Oosterse zoete lekkernijen kopen. Genoeg te vinden dus voor de kleinste gezinsleden! 

De Bazaar is de leukste gratis kinderattractie in Noord Holland en ieder weekend te bezoeken!

Waar kun je het beste parkeren?

Kinderattracties vind je over de hele Bazaar. Pluche paardjes vind je in de Mihrab in Hal 30, schmink in Hal 2 en de Bungee-trampolines staan buiten tussen de Grand Bazaar en de MegastoresParkeren kan je het beste op de grote parkeerplaatsen P0 en P1.