Kinderkledingwinkels


Welke leeftijd jouw kind ook heeft, op De Bazaar vind je een winkel met kinderkleding die bij hem of haar past! Van rompertjes tot sneakers voor tieners. Ouders komen al jaren naar De Bazaar om kinderkleding te kopen in alle maten, kleuren en voor alle prijzen! 

Winkels met kinderkleding vind je in overvloed op de Beverwijkse Bazaar en dat is maar goed ook! Voor je het weet is je kroost weer uit zijn kleding gegroeid, zit er een scheur in of een vlek die er onmogelijk uitgaat! Het kan een flink gat slaan in je portemonnee. Een besparing op kinderkleding kun je makkelijk doen door kinderkleding te kopen op De Bazaar!

In Hal 31, Hal 30, Hal 5, Hal 2, maar ook in de Booghallen zijn gelukkig verschillende leuke winkels te vinden die gespecialiseerd zijn in kinderkleding en die voor ieder budget en voor iedere smaak wel wat te bieden hebben! Daarnaast vind je verspreid over het terrein meerdere winkels die kinderkleding verkopen. 

Ook kinderschoenen vind je volop op De Bazaar, dus die nieuwe outfit voor de kleinste gezinsleden heb je binnen een dag bij elkaar!  

Tip van De Bazaar

Bonus tip: Niet alle kinderen worden even blij van het zoeken naar kleren! Combineer dit dan met één van de andere leuke dingen op De Bazaar, zoals een bezoek aan een speelgoedwinkel, een kinderattractie, of een ijsje eten op de Oosterse Markt. Zo hebben jullie allemaal een leuke dag en die nieuwe kleren!  

Bekijk alle openingsdagen en tijden


Over de kinderkledingwinkels

Kinderkledingwinkels voor baby's tot pubers

Welke leeftijd jouw kind ook heeft en welke kleding jullie ook mooi vinden, op De Bazaar vind je een winkel met kinderkleding die bij ze past. De volgende type winkels met kinderkleding vind je op De Bazaar:

Tieners zullen zich waarschijnlijk verwonderen over het grote aanbod van sneakers die je over de hele Bazaar kunt vinden. Je vindt de nieuwste modellen op De Bazaar! 

Merkkleding en kleding met leuke prints

De Bazaar heeft ook kinderkledingwinkels waar (tweedehands)merkkleding wordt verkocht. Vaak bieden deze winkels hoge kortingen! Wat je ook veel ziet is kleding met leuke prints en met de nieuwste kinderpersonages, zoals stripfiguren. Er kan eigenlijk geen nieuwe animatiefilm uitkomen, of de kinderkledingwinkels op De Bazaar hebben er kleding van in hun assortiment.

Doordat het aanbod zo groot is en je niet teleurgesteld naar huis wilt gaan kun je beste even op onderstaande plattegrond kijken. Dan weet je zeker dat je de goede winkels vindt! 


Geweldig aanbod

Door de grote hoeveelheid aan winkeliers, vind je op De Bazaar een groot assortiment aan kinderkleding. Het aanbod varieert continu, waardoor er altijd iets nieuws te vinden is. 

Als je hier toch bent voor de kinderkleding en je wilt je kind verwennen, dat kan in één van de grote speelgoedwinkels! Wil jij wat leuks doen met je kinderen en tegelijk goedkoop kinderkleding kopen? Kom dan naar De Bazaar! 

Waar kun je het beste parkeren?

In Hal 31 van de Oosterse Markt, Hal 30, Hal 5, Hal 2 en de de Booghallen zijn verschillende leuke kinderkledingwinkels te vinden. Omdat de winkels op verschillende plekken op De Bazaar te vinden zijn maakt het niet zoveel uit op welk parkeerterrein je parkeert. Parkeer bijvoorbeeld op P4, of de grote parkeerplaatsen P0 of P1.