Lampenwinkels


Een interieur is niet compleet zonder mooie lamp. In de lampenwinkels op De Bazaar in Beverwijk heb je keuze genoeg in alle denkbare stijlen! Landelijk, Oosters, en klassiek, of op speciaal voor jou gemaakt of aangepast.

Je kunt direct een lamp kopen, maar soms kan je een lamp of kroonluchter samenstellen en op maat laten maken. Dat hebben we zelf ook gedaan. De kroonluchters in de Goudsouk en in de Food Hal zijn speciaal voor ons gemaakt.

Zoals je van De Bazaar gewend bent heb je héél veel keuze, wordt je altijd verrast én ben je goedkoper uit dan bij een ‘normale’ lampenwinkel! 

Kom jij van het weekend ook een lamp uitzoeken in een van de vele lampenwinkels op De Bazaar? Kijk op de plattegrond waar deze lampenwinkels te vinden zijn! 

Over de lampenwinkels op De Bazaar

Verschillende soorten lampenwinkels

Op de Beverwijkse Bazaar komen heel veel culturen samen. Dat zie je ook terug in de verschillende soorten lampenwinkels op De Bazaar, voor iedere smaak is wel een mooie lamp te vinden! 

Zowel voor liefhebbers van de brocante of de landelijke stijl, als voor fans van Oosterse lampen heeft De Bazaar een groot aanbod. Een vintage lamp vind je in de hallen met tweedehands spullen zoals Hal 3 van de Nostalgische markt of op de Kofferbakmarkt.

Gezien het grote aanbod, kan de onderstaande plattegrond je goed op weg helpen op zoek naar de perfecte lamp!


Aanbod van lampen

Er zijn dus veel lampenwinkels, maar welke lampen vind je zoal in deze winkels?

Ben jij op zoek naar een mooie nieuwe of vintage lamp? Kom gezellig langs op De Bazaar in Beverwijk. We zijn ieder weekend geopend!

Waar kun je het beste parkeren

Lampen vind je in de Souk en Hal 31 van de Oosterse MarktHal 30 en de Mihrab, in Hal 5 en Hal 2. Voor tweedehands/vintage lampen moet je in Hal 3 zijn. Je kunt dus wel stellen dat de lampenwinkels over de hele Bazaar zitten. Parkeren kan je daarom het beste op de grote, centraal gelegen parkeerplaatsen P4, P0 of P1.