Kinderschoenenwinkels


Kindervoeten groeien snel en je moet er goed voor zorgen. Goede kinderschoenen zijn dan ook erg belangrijk. Of je nu een baby hebt of een puber; de schoenen koop je op De Bazaar in Beverwijk!

De Bazaar in Beverwijk is dé plek om kinderschoenen te kopen. Je hebt er de keuze uit diverse winkels met kinderschoenen voor een lage prijs. Er gespecialiseerde winkels voor kinderschoenen, maar je kunt ook terecht in winkels die kinderkleding verkopen. Voor oudere kinderen zijn de sneaker-winkels een echte aanrader, je vindt daar de nieuwste modellen en goedkopere modellen uit de vorige collecties! 

Kom jij van het weekend ook gezellig langs om nieuwe kinderschoenen te kopen? Kijk dan vooral op de plattegrond zodat je de juiste winkels vindt!

Soorten kinderschoenen

Op De Bazaar vind je onder andere volgende soorten winkels met kinderschoenen:

Zoals je van De Bazaar in Beverwijk gewend bent is er altijd genoeg aanbod, dus voor ieder wat wils!

Schoenen en kinderkleding in alle soorten en maten

Wat zo leuk is aan De Bazaar is dat je altijd wordt verrast. Dat geldt ook voor de lage prijs en het grote aanbod van kinderschoenen. De schoenen zijn rijkelijk uitgestald, dus je kunt goed zien wat alle verkopers in huis hebben! 

Bekijk ook eens de tweedehands kleding die op De Bazaar te vinden is. Kinderen groeien snel, en kinderschoenen kunnen vaak nog prima een tweede (kleine) eigenaar gelukkig maken!

Wel schoenen nodig, maar niet te veel tijd? Gebruik onderstaande plattegrond om de snelste route te vinden naar de winkels met kinderkleding.  


Leuk shoppen met kinderen

De Bazaar is de perfecte plek om met je kinderen te winkelen. De Bazaar heeft leuke kinderattracties, veel grote speelgoedwinkels en een lekker eten, waardoor je kind het zeker weten naar zijn zin zal hebben! 

Naast winkels met kinderschoenen heeft De Bazaar ook een groot aanbod aan kinderkleding-winkels en speelgoedwinkels. Ook voor tweedehands kinderkleding ben je bij De Bazaar op het juiste adres.

Waar kun je het beste parkeren?

Kinderschoenen vind je over de hele Bazaar. Vooral in de hallen waar veel kleding wordt verkocht, zoals de Booghallen, Hal 2, Hal 5, Hal 26 van de Grand BazaarHal 30Mihrab en Hal 31 van de Oosterse Markt. We raden je dan ook aan om lekker centraal te parkeren, bijvoorbeeld op P4, P0 of P1.