Outlet stores


Outlet stores heb je in alle soorten en maten op De Bazaar in Beverwijk. Hierdoor is een groot outlet center ontstaan tussen alle andere winkels op De Bazaar. Hier vind je alle (merk)artikelen tegen extreem hoge kortingen! 

De Bazaar outlets voor voordeeljagers

Vanuit heel het land komen bezoekers naar Beverwijk om te profiteren van de outlet-winkels en dat doen ze niet voor niets! Je koopt hier merkartikelen met kortingen tot wel 70 procent! Waarom? Restanten, internetretouren, showmodellen, opgekochte voorraden: allemaal goede spullen die voor weinig weg mogen. De kortingen zijn zo hoog dat je elk weekend op het parkeerterrein de gelukkige klanten ziet puzzelen om al die koopjes in of op hun auto te krijgen! 

Je vindt alles voor in en rondom je huis, zoals meubels, woonaccessoires, tuinartikelen, huishoudelijke apparaten en alles voor je huisdier. Daarnaast vind je van alles voor je gezin: verzorgingsproducten, knuffels, babyspullen, speelgoed en gezelschapsspellen. Ook voor je hobby en vrije tijd kun je je hart ophalen, want gadgets vind je in overvloed in de outlets!   

Bazaar-geld-tip-icon

Bonus tip: op zoek naar een cadeautje, maar zonder inspiratie? In de outlets kom je zeker wat tegen! Hier vind je de meest originele cadeaus en je houdt ook nog wat geld over! Bekijk alle openingsdagen en tijden

Over de outlet stores op De Bazaar

De Bazaar als outlet center

Ben je op zoek naar A-merken met kortingen tot wel 70 procent? Dan ben je op De Bazaar aan het juiste adres. Op De Bazaar vind je verschillende outlet-winkels van bekende en minder bekende winkelketens. In totaal heeft De Bazaar enkele duizenden vierkante meters aan outlets! In deze outlet-winkels vind je dezelfde A-merken als in de normale winkel, maar dan véél goedkoper, zonde om te laten liggen!  

Bonus tip: zoals voor iedere outlet geldt: Kom op tijd! Als je de eerste wilt zijn om de beste deals in de outlets te scoren kom je op vrijdag! De outlets worden als enige op vrijdag al gevuld en dan kun je in alle rust al de beste deals scoren!  Bekijk alle openingsdagen en tijden

Welke outlet-winkels vind je op De Bazaar?

In al die outlets op De Bazaar vind je de meest uiteenlopende producten. Eigenlijk alles wat je dagelijks gebruikt is wel te vinden in één van de outlets. Ben je op zoek naar een specifiek product van een goed merk? Dan is de kans groot dat je deze met flinke korting op De Bazaar kunt vinden!

Op De Bazaar vind je de volgende outlets:

  • Leen Bakker outlet
  • Merkenplaza (A merken mode in Hal 36)
  • Electrics Outlet (A merken TV's en huishoudelijke apparaten in de Booghallen)
  • Magazijn36 (Internetretouren allerlei in de Booghallen)
  • Witgoed Outlet (Hal 30 Noord)

Naast de grote outlets zijn er héél veel kleinere winkels op De Bazaar die merkproducten met flinke kortingen verkopen!  Denk dan aan:

Zoals je gewend bent van De Bazaar is de keuze eindeloos, dus ook als het gaat om outlet-winkels. Van veel verschillende type winkels heeft De Bazaar een outlet-vestiging, je kunt er dus altijd wel iets voor jou vinden!

Pas op dat je niet verdwaalt tussen al die koopjes! Op onderstaande plattegrond vind je jouw beste route naar de outlets! 

Wat kun je van een outlet verwachten?

De outlets op De Bazaar zijn ideaal voor de echte koopjesjagers. De producten in de outlets zijn allemaal in nieuwstaat en zitten in de originele verpakking. De winkelketens met een outlet-winkel op De Bazaar gebruiken deze winkels om van hun restvoorraden af te komen. Ook vind je er producten waarvan de verpakking een lichte beschadiging heeft. De winkels willen deze extreem hoge kortingen niet in hun normale winkel bieden, omdat ze daar de spullen voor de normale prijs willen verkopen. Jij als koopjesjager kunt hiervan profiteren! 

We zien je graag terug in één van onze outlets!

Waar kun je het beste parkeren?

De meubel-outlet van Leen Bakker vind je in de Booghallen. Als je parkeert op P4, dan kan je zo de Booghallen binnenlopen. Meubels zijn vaak vrij groot, dus het is slim om een beetje in de buurt te parkeren. Andere outlets op 
De Bazaar in Beverwijk vind je onder andere achterin Hal 30, Hal 1 en in Hal 2