Drogisterij-outlet


Als je iets in overvloed vindt op De Bazaar in Beverwijk, dan zijn het drogisterij-artikelen. Op De Bazaar vind je alle producten die je bij de ‘normale’ drogisterij ook vindt en meer, maar dan voor een stuk lagere prijs.

Veel mensen zijn op zoek naar goedkope drogisterij-artikelen. Drogisterijen en de producten die zij verkopen zijn veelal duur. Bij de drogisterijen op De Bazaar vind je alle producten die je bij de ‘normale’ drogisterij ook vindt en meer, maar dan voor een lagere prijs.

Lees hier alles over drogisterijproducten op De Bazaar of kom van het weekend gezellig even langs!

Bazaar-geld-tip-icon

Bonus tip: neem een grote boodschappentas mee, want hoe meer je koopt, des te groter de korting! Bekijk alle openingsdagen en tijden

Drogisterijen op De Bazaar

Drogisterijproducten op De Bazaar

Het aanbod van drogisterijproducten op De Beverwijkse Bazaar is ongekend. Denk aan:

Stuk voor stuk producten die vrij duur zijn om te kopen, dus waarvan het fijn is om korting op te krijgen.

Wat vind je in een drogisterij-outlet?

Veel kramen verkopen één specifieke productgroep zoals parfum, tandpasta of shampoo. Je zult dus even moeten rondlopen om je winkelmandje te vullen. Je vindt goedkope drogisterijen in de Oosterse Markt (Hal 31), in Mihrab (Hal 30), de Grand Bazaar (Hal 25 en 26), de Booghallen (Hal 4) en in Hal 1, 2 en 3.

Zoals je ziet worden drogisterijproducten op veel plekken verkocht. Dat betekent ook dat je heel veel keuze hebt. Veel plezier alvast met het -voor een klein prijsje-vullen van jouw make-up-doos!

Waar kun je het beste parkeren

Verreweg de meeste goedkope drogisterijen op De Beverwijkse Bazaar vind je in Hal 25. Deze hal is onderdeel van de Grand Bazaar. Ook in Hal 5 en in Hal 31 van de Oosterse Markt vind je veel winkels met drogisterijproducten. De drogisterij-outlet van Etos vind je middenin Hal 30. Voor Hal 25 en Hal 30 kun je het beste parkeren op P0 of P1.