Vintage meubels


Vintage meubels vind je in overvloed op De Bazaar! De Bazaar is dan ook een must-see voor iedereen die graag kringloopwinkels en kringloopmarkten bezoekt voor tweedehands spullen. 

De Bazaar is ooit begonnen als vlooienmarkt en daar zijn we eigenlijk nooit meer mee gestopt! In de loop van tientallen jaren hebben zich dan ook veel verkopers gevestigd op De Bazaar die gespecialiseerd zijn in vintage meubels. Deze verkopers zijn de hele week op zoek naar de beste vintage woonaccessoires en kleine vintage meubels, zodat jij deze parels tegen lage prijzen kunt scoren in het weekend! 

Tip van De Bazaar

Bonus tip! Net als bij de gewone vlooienmarkten geldt ook op De Bazaar: Slapen doe je s'nachts, schat zoeken in de vroege ochtend! 

Bekijk alle openingsdagen en tijden

Over vintage meubels op De Bazaar

Vintage meubels? Lampen!

Zie je je al met een grote eikenhouten kast uit grootmoeders tijd slepen, op zoek naar je auto waarvan je eigenlijk niet meer precies weet waar hij staat? Wees gerust, je vindt op De Bazaar vooral kleine handzame vintage meubels en andere vintage woonaccessoires. Zo is er bijvoorbeeld een groot aanbod aan klassieke lampen! Voor alle soorten kroonluchters en andere vintage lampen is hal 3 absoluut een kijkje waard!

In hal 3 vind je daarnaast héél veel vintage woondecoratie. Zo waan je je zomaar even op een echte Franse brocante markt! Je kunt hier regelmatig de meest originele bijzettafeltjes en vintage stoelen vinden. Het aanbod wordt iedere week weer aangevuld met de mooiste vondsten van de verkopers, dus elke weekend weer een nieuwe kans op dat ene nieuwe (oude) pronkstuk voor in je huis! 

Tip van De Bazaar

Bonus tip: zachte banken tegen zachte prijzen! Voor iedereen die toch vooral vanwege de prijs vintage meubels zoekt, nieuwe meubels vind je tegen bodemprijzen in de meubel outlet van Leen Bakker!

Hier vind je de beste deals op vrijdag! Bekijk alle openingsdagen en tijden

Als ze in hal 3 net niet hebben wat je zoekt, heb je nog een goede kans op de Kofferbakmarkt! Omdat de verkopers iedere ochtend het terrein oprijden om vanuit hun auto kleine vintage meubels en woonaccessoires te verkopen, is de Kofferbakmarkt nooit hetzelfde! 

Andere tweedehands artikelen die je veel op De Bazaar kunt kopen zijn:

Heb jij al zin gekregen om van het weekend vintage meubels te komen shoppen op De Bazaar? Kijk op de plattegrond, zodat je als één van de eerste op zoek kunt! 

Waar kun je het beste parkeren? 

Vintage meubels vind je op twee plaatsen op De Bazaar: in Hal 3 en op de Kofferbakmarkt. Voor Hal 3 kan je het beste parkeren op P5. De Kofferbakmarkt ligt parallel aan parkeerplaatsen P0 en P1.