Vintage kleding


De Bazaar in Beverwijk is bekend geworden en gebleven om de tweedehands kleding die er verkocht wordt. Het aanbod wordt iedere week vernieuwd, dus het is de perfecte plek om een outfit te scoren die alleen jij in je kast hebt! 

Iedereen die niet van mainstream kleding houdt, duurzaam met kleding wil omgaan of een wat kleinere portemonnee heeft, is De Bazaar de perfecte plek om een vintage outfit te vinden! Terug in de tijd of juist back to the future? Jouw kleding kan het verschil maken en de verkopers helpen je graag om de mooiste vintage kleding er voor jou tussenuit te zoeken.

En als je net niet gevonden hebt wat je zoekt, kun je de volgende week gewoon weer gratis langskomen. De ondernemers hebben dan weer hun nieuwste kledingstukken voor je klaargelegd! 

Bazaar-geld-tip-icon

Bonus tip: Bonus tip: Bij de kleermakers op De Bazaar kun je je mooie nieuwe vintage kledingstuk precies op maat laten maken! Lees meer over de kleermakers.

Over vintage kledingwinkels op De Bazaar:

Soorten tweedehands kleding

Eigenlijk alle kleding die je nieuw in de kledingwinkels op De Bazaar kunt kopen, vind je er ook wel tweedehands. Denk dan aan:

  • Tweedehands jassen
  • Vintage spijkerbroeken
  • Vintage jurken en tweedehands trouwjurken
  • Vintage pakken
  • Tweedehands schoenen

Kortom: heel veel tweedehands spullen vind je op De Bazaar. Het leuke aan tweedehands is dat het aanbod iedere week veranderd. Wees er dus snel bij, voor je het weet is iemand anders je voor!

Bazaar-geld-tip-icon

Bonus tip: Als je even de andere kant op kijkt, lijken je kinderen al weer centimeters gegroeid te zijn! Met de tweedehands kinderkleding die je op De Bazaar kunt vinden kun je dan ook een hoop besparen!

Kringloopwinkel

Als je weet waar je moet zoeken, dan is De Bazaar eigenlijk één grote kringloopwinkel. Tussen alle nieuwe spullen die op De Bazaar verkocht worden, kom je ineens in een hal terecht waar alleen maar tweedehands spullen worden verkocht. Hal 3 is bijvoorbeeld zo een hal en ook de Kofferbakmarkt mag je niet missen! Deze wekelijkse rommelmarkt is een walhalla voor liefhebbers van tweedehands spullen. 

Waar kun je het beste parkeren?

Vintage kleding en andere tweedehands spullen zijn op De Bazaar in Beverwijk gecentreerd in Hal 3 en op de Kofferbakmarkt. Ook in de Grand Bazaar kan je vintage kleding vinden. Parkeren voor Hal 3 doe je het beste op P5. Voor de Kofferbakmarkt parkeer je op P0 of P1. Vanuit de Kofferbakmarkt loop je zo Hal 26 van de Grand Bazaar binnen.