Restaurants & cafés


Lekkerbekken opgelet! Koffie en thee met taartjes, lunches, borrelhapjes, of het avondeten: lekkere schotels uit alle delen van de wereld. En: veel voor weinig. Bovendien kan iedereen wat anders eten van al het aanbod in de food courts!

Langs de centrale Boulevard zit een aantal restaurants met een fijn terras waar je op warme dagen heerlijk van de zon en de mensen kunt genieten. Op zoek naar onbekende gerechten en exotische smaken? Dan ga je naar Hal 30. Juist trek in een goeie uitsmijter of een broodje bal? Dan ga je naar Hal 2. Zowel de Amsterdamse gezelligheid als de Oosterse gastvrijheid zijn op de Bazaar ruim vertegenwoordigd! 

Lees hier alles over de cafés en restaurants op de Beverwijkse Bazaar, of kom van het weekend gezellig langs!

Bazaar-geld-tip-icon

Bonus tip: wil iedereen in je groepje wat anders eten? Bezoek dan één van de Foodhallen! Iedereen kan zijn/haar favoriete gerecht uitzoeken en je kunt het samen eten op het grote terras! Bekijk alle openingsdagen en tijden


Over de restaurants & cafés op De Bazaar

Lunchen in Beverwijk

De restaurants zijn helemaal ingesteld op publiek dat lekker wil lunchen. Shoppen maakt niet alleen hebberig maar ook hongerig en dorstig! Zowel op de Boulevard als binnen in de hallen vind je de terrassen, keuze genoeg! 

Voor de latere bezoeker of de bezoeker die geen genoeg krijgt van De Bazaar zijn de restaurants en de Foodhallen ideaal om te avondeten! Niets is vervelender dan nog te moeten koken na een dag winkelen! De Food Hal in Hal 30 is hiervoor speciaal tot 9 uur ’s avonds geopend.


Cafés in Beverwijk

Op De Bazaar in Beverwijk vind je nog cafés met ouderwetse Amsterdamse gezelligheid. Wat is nu leuker dan na lekker geshopt te hebben even een biertje te drinken onder het genot van Amsterdamse smartlappen en een schaaltje bitterballen. Vooral aan het einde van de middag is het vaak ouderwets-gezellig in de cafés en terrassen op de Beverwijkse Bazaar.

Waar kun je het beste parkeren?

De populairste Food Hal vind je in Hal 30 naast de Mihrab, ook op de Nostalgische Markt is een populaire Food Hal te vinden in Hal 2. Langs de centrale Boulevard vind je volop leuke restaurants. Parkeren kan je het beste op de grote centrale parkeerplaatsen zoals P4, P0 of P1.