Slagers


De Bazaar in Beverwijk heeft verschillende islamitische slagers. Deze verkopen halal vlees en zijn te vinden in Hal 30, de Oosterse Markt en de Grand Bazaar. Ook voor een poelier moet je op De Bazaar zijn!

Voor je wekelijkse boodschappen moet je op De Bazaar zijn, dat is algemeen bekend, dus ook voor vlees en gevogelte. Op de Bazaar vind je de Versmarkt waar ook Islamtische slagers en poeliers zijn gevestigd. Sappig en smakelijk vlees, pittige worstjes, marinades en bouten waar je de show mee kunt stelen op je dinerparty. Je hebt geen excuus meer voor dat smakeloze taaie lapje uit de supermarkt.

De slagers zijn ook keurmeesters en lekkerbekken. Ze weten dus precies waar de producten vandaan komen en hoe je het moet bereiden. Alles halal, natuurlijk.

Benieuwd geworden naar de islamitische slagers op De Bazaar in Beverwijk? Je leest er alles over op deze pagina. 

Over slagers op De Bazaar

Prachtige stukken halal vlees

Het mooie van de halal slagerijen is dat ze vaak nog hele bouten verkopen. Wat is er mooier dan een geweldige lamsbout boven een groot vuur te garen. Als je een liefhebber bent van vlees is dit echt een aanrader om een keer te doen! Als je nog niet helemaal de barbecue expert bent die een hele lamsbout aandurft, er zijn genoeg kleinere stukjes vlees te krijgen. Dan kun je het ook nog lekker afwisselen!  

Is het water je in de mond gelopen, kom vooral langs voor een goed stuk vlees. De meeste slagers zijn op vrijdag al geopend, je kunt ze vinden via onderstaande plattegrond!  


Heerlijke kippetjes

Naast slagers zijn er ook poeliers op De Bazaar te vinden. Hier koop je heerlijk gevogelte om zelf thuis klaar te maken of je krijgt het krokant geroosterd direct vanaf het spit. Oh, het water loopt ons in de mond! We hopen dat je nog over hebt als je thuis aankomt en niet je kippenpootjes onderweg al hebt "op-geproefd". Misschien dat je dan beter eerst zelf krokante kipstukjes kunt gaan eten in één van de Foodhallen op De Bazaar, voordat je naar huis gaat.

Waar kun je het beste parkeren

De slagers op de Bazaar in Beverwijk vind je onder andere in de Versmarkt in de Oosterse Markt. Deze is gelegen op de kop van de centrale Boulevard in Hal 32 en 33. Ook vind je slagers in Hal 30 van de de Grand Bazaar in het midden van de centrale Boulevard. Parkeren voor beide hallen kan het beste op P1.