Het Moderne Midden Oosten


De Bazaar staat bekend om ons multi-culturele aanbod. Veel minder bekend is dat veel aanbod juist uit het moderne midden oosten komt.

We zijn supertrots op die prachtige winkels: de winkels zijn modern ingericht en geëtaleerd, vol producten van hoge kwaliteit, die volledig voldoet aan de moderne eisen. Maar wel met eerbied voor de traditie waaruit de producten zijn voortgekomen. Schitterend, modern en toch helemaal Midden-Oosten!

De Bazaar: Het modèrne Midden-Oosten

De Bazaar heeft ongelofelijk veel eigentijds aanbod uit het Midden-Oosten.

Denk bijvoorbeeld aan de traditionele tajine, maar dan op inductie en in allerlei hippe kleuren.

Of aan woninginrichting in de stijl van Eric Kuster, de zachtste, comfortabelste, biologische babyartikelen, of zelf te melangeren huisparfums.

Dus wil je lekker genieten van de sfeer van het Midden-Oosten, maar dan wel modèrn, dan ben je op De Bazaar meer dan welkom.

Het moderne midden oosten, dat is de traditionele kleding, keukengerei en woninginrichting, maar dan van moderne materialen, in modieuze kleuren en in eigentijdse vormgeving. Alles voor het moderne huishouden!

Je kunt hier alles krijgen voor het moderne huishuiden: van grote pannen en schalen tot etageres en glazen drankentaps voor het tafelwater, feestelijke pakjes voor de kinderen en moderne outfits voor jezelf, speelgoed zoals kinderauto's op accu's, bloemenberen, of cadeau's voor bruid en baby showers, Islamitische kinderboeken en natuurlijk halal levensmiddelen uit Marokko, Turkije, Iran, Irak, Syrië, Afghanistan, Egypte en Libanon.

Kom jij van het weekend ook het moderne Midden Oosten ontdekken?

Over het moderne Midden Oosten op De Bazaar

Leef, lach, bid, eet & maak het gezellig

Op de Bazaar zijn meer dan 40 culturen vertegenwoordigd. De meeste culturen komen uit Europa, het Midden-Oosten en Azië. Allemaal hebben wij onze lievelingsproducten meegenomen. Van traditioneel tot modern en voor alle facetten van ons leven. 

tajine

Moderne keukenspullen

Beoordeling: 4,5/5

Van tajines geschikt voor inductie, tot hippe etagères, strakke dienbladen in allerlei maten, sappentaps, stijlvolle serviezen en andere moderne keukenspullen.

bruidsjaponnen

Feestelijke kleding

Beoordeling 4/5

Hand gemaakte bruidsjaponnen, cocktail jurken, gouden riemen en pumps, smokings voor jongens, prinsessenjurken en balschoentjes voor meisjes, alles voor een feest!

speelgoedauto safi

Baby's en kinderen

Overall Rating: 5/5

Coole auto's op accu's en ander electronisch speelgoed, knuffels, spellen, fietsen, cadeaus voor de babyshower, kleding voor religieuze rites en kinderboeken!

Moderne Midden Oosten Gids

Gratis gids van de belangrijkste winkels met producten uit het moderne Midden-Oosten

Gratis gids met de leukste producten

Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe winkels en verborgen schatten in de stijl van het moderne Midden Oosten? Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang meteen een gratis gids met de belangrijkste winkels

Zand koffie

Traditionele koffie of een latte

Beoordeling: 4/5

Hou je van pittige traditionele koffie, of wil je juist een hippe latte, of heb je liever een chai? We hebben de bonen en de losse thee, maar ook de gezellige terrassen waar je er meteen van kunt genieten. Kun je er ook nog wat lekkers bij nemen!

Goudsouk

Gouden sierraden 

Beoordeling 5/5

De mensen staan rustig een uur in de rij om onze goudsouk te bezoeken. Ruim 25 juweliers verkopen en vermaken sierraden. Je betaalt de dagprijs van het gewicht in goud, de stenen en het maakloon. Daardoor zijn ze goedkoper dan de juweliers in de winkelcentra.

kroonluchter

Lampen en kroonluchters

Beoordeling 4,5/5

Ook voor kroonluchters en moderne staande lampen en hang- en wand lampen kun je op de Bazaar terecht. We hebben ze in traditionele Oosterse stijlen, met glasmozaïek, maar ook modern, in de stijl van Erik Kuster. We hebben ze ook in sommige hallen gehangen, zo mooi!

Ben jij op zoek naar het moderne Midden-Oosten? Kom gezellig langs op De Bazaar in Beverwijk. We zijn ieder weekend geopend!

Waar kun je het beste parkeren

Het moderne Midden-Oosten vind je in de Souk, de Oosterse MarktHal 30 en de Mihrab,  in Hal 5 en plein 7. Parkeren kan je daarom het beste op de grote, centraal gelegen parkeerplaatsen P4, P0 of P1.