Beverwijk, 3 juni 2020

De Bazaar gastheer voor FNV vergadering Tata Steel

Aanstaande donderdag heeft het FNV voor de werknemers van TATA steel een bijeenkomst georganiseerd. Net als De Bazaar is TATA een van de belangrijkste werkgevers in de regio. Voor de werkgelegenheid en de sociale samenhang in de regio is de continuïteit van TATA belangrijk. Daarom steunt De Bazaar dit initiatief.

We stellen onze parkeerterreinen ter beschikking voor een drive-in vergadering. Vanwege Corona komen de medewerkers met de auto en blijven zij in de auto zitten tijdens de bijeenkomst.

De drive-in vergadering vind donderdag 4 juni in de ochtend plaats.

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al 39 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar een zeer populaire bestemming. De combinatie van outlets, boetiek, markten en food in een bijzondere omgeving waardoor je verrast wordt, maakt een bezoek aan De Bazaar onvergetelijk.

De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder: Oosterse Markt, met daarin o.a. de grootste Versmarkt van Nederland. Mihrab waar Oost en West samenkomen, met veel handgemaakte producten. Goudsouk, 22 juweliers onder 1 dak en één van de belangrijkste knooppunten van goudhandel in Europa. De Bazaar Food Hal, waar je in Oosterse sfeer een culinaire wereldreis kunt maken. Of één van de outlets waar je met grote korting merkartikelen kan kopen. 

De Bazaar is elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.


Tags

Persbericht