Kom shoppen in de KERST OUTLET op De Bazaar!

Kom vanaf 20 oktober a.s. sfeervol shoppen in de KERST OUTLET op De Bazaar!
Koop hier kerstartikelen tegen bodemprijzen. Voor de echte koopjesjager die op zoek is naar kerstversiering, -cadeaus en meer. Met hoge kortingen op heel veel producten, aangeboden door diverse winkeliers. En dat alles in een sfeervolle omgeving. Krijg ook het kerstgevoel!

De aangeboden collecties worden wekelijks aangevuld met steeds wisselend assortiment en nieuwe artikelen. En elke week zijn er andere aanbiedingen.
Van kerstbomen tot kerstballen en van kerstcadeaus tot kerstdecoratie -verlichting, voor binnen en buiten. Het uitgebreide aanbod biedt voor ieder wat wils!

De Bazaar KERST OUTLET vind je vanaf 20 oktober tot 16 december, in Hal 1. Shop hier een overvloed aan kerst- en aanverwante artikelen.  Kom in de kerstsfeer en sla je slag.
Ook aan de innerlijke mens is gedacht; centraal in de outlet is een terras waar je gezellig iets kunt eten of drinken.

Kerst outlet hal 1

De KERST OUTLET van De Bazaar is elke zaterdag en zondag, net als de rest van De Bazaar, open van 09.30 tot 19.00 uur. Toegang is gratis, parkeren kan op het terrein van De Bazaar vanaf 1,50 euro per uur, met een maximum van 5 euro voor een hele dag.

De Bazaar; shop, eet en laat je verrassen!

De Bazaar, een kleurrijke combinatie van 100.000 m² outlets, winkels, kramen en food stands. Je vindt een grote diversiteit aan producten uit de hele wereld. Meer dan 50 culturen zijn hier vertegenwoordigd. Een inspirerende omgeving die je moet ervaren!

Categorieen:

Activiteiten,

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken