call and collect

Beverwijk - donderdag 4 maart 2021

Winkelen op afspraak

Vanaf dit weekend is De Bazaar weer geopend voor bezoekers, binnen de richtlijnen van de overheid. 

Dit houdt concreet in dat bezoekers alleen winkels met niet-essentiële producten bezoeken als zij vooraf een afspraak hebben gemaakt met de betreffende winkel.

Winkels met essentiële producten zijn gewoon open. Dit betreft de versmarkt, Oosterse supermarkten, drogisten, kleding- en telefoonreparateurs. Onze horeca is geopend voor afhalen.

Bezoekers kunnen op de website van De Bazaar de telefoonnummers van alle deelnemende ondernemers vinden. Op de pagina's Winkels en Plattegrond kunnen bezoekers hun favoriete winkel vinden. Lees ook: winkelen op afspraak

Op De Bazaar gelden de Coronaregels, zoals: 

  • Winkel alleen
  • Houd altijd 1,5 meter afstand
  • Mondkapje op
  • Er geldt een maximaal aantal bezoekers per hal en per winkel, met een interval van minimaal 10 minuten

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al 40 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar staat De Bazaar in de top 3 dagtrips samen met de Efteling.

De Bazaar is een verrassende combinatie van in totaal 1.200 outlets, boetieks en overdekte markten. Hieronder vallen: de Oosterse Markt, de grootste Versmarkt van Nederland, de Goudsouk met 22 juweliers onder 1 dak en Europees knooppunt in de goudhandel, de Foodhal met tientallen restaurants uit de Bazaar wereldkeuken, de Nostalgische markt, of één van de outlets waar je met kortingen tot 70% merkartikelen kan kopen.

Wisselend aanbod maakt De Bazaar elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en gezellig bij mooi én slecht weer.


Tags

Persbericht