maart 9

Jouw eigen stijl: voorjaarsroute met mode, make-up en voeding tips

0  comments

Voorjaar Fusion Fashion Gids

Steek jezelf in het nieuw en ga met een frisse look het voorjaar in! Creeer een unieke stijl met slimme en voordelige mode, make-up & stylingtips

Combineer tijdloze basics (altijd een goede investering) met opvallende stukken zoals een mooi gedecoreerd Afghaans vest, een kleurrijke rok, een zachte pashmina met een intense kleur, of exotische sieraden.

Breed en voordelig aanbod

Relaxte, gemoedelijke sfeer

Meer dan 40 culturen

Fusion Fashion: creëer je eigen stijl

Fusion fashion gaat verder dan enkel een trend – het is een expressie van jouw unieke stijl. Door basics te combineren met opvallende stukken, zoals een gedecoreerd Afghaans vest, creëer je een look die zowel tijdloos als opvallend is. Duik in onze gids met mode-, make-up- en stylingtips en ontdek hoe je jouw dagelijkse outfit kunt transformeren met een vleugje wereldse flair. Laat je inspireren en ontdek de kracht van sieraden, kleuren en accessoires


Meer keuze dan ooit

Op De Bazaar vind je namelijk een veel grotere variëteit aan mode en make-up dan in de stad. Zo kun je makkelijk voordelige mode en accessoires te vinden die helemaal bij jou passen en niet beschikbaar zijn in de reguliere winkels.


Ontdek nieuwe stijlen en trends

Maak kennis met andere culturen en hun mode en tradities en laat je inspireren om te experimenteren met nieuwe kledingstijlen. Helemaal hip en er is zelfs een woord voor: Fusion fashion. Wil je wel maar weet je niet goed hoe? Leer combineren in een korte quiz. Doe de quiz


Voordelig je nieuwe outfit bij elkaar

Een ander voordeel van winkelen op De Bazaar is dat de prijzen vaak lager zijn dan in reguliere winkels. Dit kan voordelig zijn wanneer je op zoek bent naar goedkopere kledingstukken of accessoires.


Leuke winkelervaring

Bovendien is het winkelen bij ons een leuke ervaring! Het kan een gevoel van avontuur en ontdekking geven, omdat er zoveel verschillende winkels te verkennen zijn. Dus waar wacht je nog op? Ga op ontdekkingstocht en vind jouw nieuwe favoriete kledingstijlen en accessoires in een winkelgebied met aanbod uit diverse culturen!


Gezond eten

Die culturen zorgen ook voor een afwisselend aanbod in levensmiddelen en horeca. Afwisseling is fijn, want in verschillende voedingsmiddelen leveren verschillende voedingsstoffen.  Door af te wisselen krijg je alles binnen en bovendien is het zo makkelijker om gezond te blijven eten. Dus, probeer eens wat anders van onze versmarkt of op ons foodcourt! Naar gezond en lekker aanbod

Voorbeeld van fusion fashion: Jonge vrouw in een neutrale basic outfit met een opvallend gedecoreerd Afghaans vest

Fusion Fashion

Fusion fashion is een mix van verschillende culturen, stijlen en trends die samenkomen in een nieuwe, unieke stijl. Je combineert traditionele kledingstukken of accessoires uit verschillende culturen met westerse mode. Lekker creatief! En een mooie manier om inclusiviteit in mode te laten zien.

Korting op parkeren

Koop alvast je parkeerkaartje, dan krijg je 10% korting èn een plek op P1, lekker dichtbij!

QR code voorjaarsroute

Wat zeggen de bezoekers?

Elk weekend komen er zo'n 40.000 mensen naar De Bazaar. Ze blijven rond de 3,5 uur. Om te shoppen, te slenteren, mensen te kijken en iets lekkers te eten.

testimonial
testimonial
testimonial

Hoe vind ik de weg op De Bazaar?

We hebben de plattegrond van De Bazaar helemaal digitaal gemaakt. Klik deze link om de plattegrond te zien.

Deel deze pagina met je vrienden:

Gezellig samen naar de Bazaar!

Fusion Fashion winkels uitgelicht

Scroll alvast door ons aanbod aan damesmode en weet waar je moet zijn op De Bazaar

We hebben leuke winkels voor je geselecteerd, zodat je een goed idee krijgt van wat De Bazaar aan damesmode en accessoires te bieden heeft. 

Er zijn nog veel meer winkels, dus lekker slenteren is ook altijd een fijne optie!


Zoeken in ons aanbod damesmode

 • Ben je op zoek naar alleen damesmode, zoek dan op trefwoord "damesmode". Je kunt ook zoeken op jassen, schoenen, accessoires, tassen.
 • Wil je weten welke winkels er in een hal zitten, filter de lijst dan op hal nummer.
__CONFIG_quiz_shortcode__{"quiz_id":"18909"}__CONFIG_quiz_shortcode__

Make-up, parfums en verzorgingsproducten


Het is tijd om jezelf te laten stralen van binnen en buiten! Het voorjaar is de perfecte tijd om te investeren in je innerlijke en uiterlijke schoonheid met de nieuwste make-up, parfums en verzorgingsproducten. Verzorg je huid met voedende producten en zorg voor je lichaam met gezonde voeding en beweging. Verwen jezelf met een heerlijke geur die je zelfvertrouwen een boost geeft. En vergeet niet om jezelf te trakteren op de nieuwste make-up om je look helemaal af te maken.

Welke andere winkelroutes kun je lopen?

De Bazaar is een gewilde winkelbestemming. Bezoekers komen speciaal voor ons brede aanbod als ze iets nodig hebben voor de kids, een bruiloft, of hun huis. En er zijn bezoekers die juist heel specifiek op zoek zijn naar Oosterse en Midden-Oosterse producten. Speciaal voor deze bezoekers hebben we winkelroutes samengesteld. Klik op de route voor meer informatie.

De Bazaar Kinderroute
bruiloft winkelroute
woonroute
Oosterse route

Het voorjaar op je bord

Gezonde voeding is in elk seizoen belangrijk! Je lichaam snakt naar gezonde en voedzame voeding. Gelukkig kun je nu genieten van verse seizoensgroenten en -fruit die niet alleen bomvol vitaminen en mineralen zitten, maar ook heerlijke smaken en texturen hebben.

Lekker verse groente en fruit voorzien je lijf van de nodige voedingsstoffen en je krijgt er veel meer energie van.  Dan kun je optimaal genieten van het mooie weer. En het beste van alles is dat gezonde voeding ook super lekker kan zijn! Dus waar wacht je nog op? Ga lekker koken en proef zelf hoe lekker gezonde voeding kan zijn!

Versmarkt

In Hal 32 zit de grootste versmarkt van Nederland, met aanbod uit alle hoeken van de wereld. Je kunt er je favoriete Hollandse voedingsmiddelen krijgen, maar ook profiteren van de exotische groente, fruit en kruiden!

In het voorjaar is voordelig:

 • Asperges
 • Rabarber
 • Alle slasoorten
 • Radijs
 • Aardbeien

Lunch tips

In Hal 30 zit het foodcourt met De Bazaar wereldkeuken. Je kent het misschien van de shoarma, maar je kunt er ook heel goed gezond eten. Wat dacht je van deze tips:

 • Milkshakes met vers fruit bij Abo Samra
 • Gewokte groenten en garnalen met gestoomde rijst van de Chinese foodstands
 • Gestoofde aubergines met gegrilde vlees spiesjes bij de Afghaanse foodstands
 • Volkoren broodje falafel met verse salade bij de falafel man
 • Of een lekkere groente curry met pakora en yoghurt raita bij de Indiaase foodstand
kookboek

Kookboek

De Bazaar heeft een eigen kookboek! Met de ingrediënten van onze Versmarkt en de smaken van de culturen die op ons terrein hun winkel hebben.

De recepten zijn van Sabina Posthumus. Zij is onder andere culinair journalist èn dol op onze versmarkt.

Ze heeft 70 recepten ontwikkeld en gekookt in haar eigen keuken. Zeker weten dat het lekker is en makkelijk te maken!

Dus wil je de smaken van De Bazaar thuis maken, dan is dit kookboek iets voor jou.

Je kunt het opvragen in de bieb (ISBN 978-90-79383-95-5), kopen in de boekhandel, of op ons marktkantoor.


Mogen we je mailen als er nieuws is?

We sturen alleen een mailtje als er nieuws is. Onder nieuws vallen: nieuwe winkels, nieuwe winkelroutes, aankondigingen van kermis of circus op ons terrein, speciale themamarkten of andere activiteiten.

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"62516":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"49806":{"name":"Main Accent","parent":-1},"3a0f6":{"name":"Accent Light","parent":"49806","lock":{"saturation":1,"lightness":1}}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"49806":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"3a0f6":{"val":"rgb(238, 242, 247)","hsl_parent_dependency":{"h":209,"l":0.95,"s":0.36}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"49806":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45,"a":1}},"3a0f6":{"val":"rgb(240, 244, 248)","hsl_parent_dependency":{"h":209,"s":0.36,"l":0.95,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Previous
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"49806":{"name":"Main Accent","parent":-1},"3a0f6":{"name":"Accent Light","parent":"49806","lock":{"saturation":1,"lightness":1}}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"49806":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"3a0f6":{"val":"rgb(238, 242, 247)","hsl_parent_dependency":{"h":209,"l":0.95,"s":0.36}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"49806":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45,"a":1}},"3a0f6":{"val":"rgb(240, 244, 248)","hsl_parent_dependency":{"h":209,"s":0.36,"l":0.95,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Next

Tags


Get in touch

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"c84a5":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"c84a5":{"val":"var(--tcb-skin-color-4)","hsl":{"h":206,"s":0.27,"l":0.01,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"c84a5":{"val":"rgb(47, 138, 229)","hsl":{"h":210,"s":0.77,"l":0.54,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Name*
Email*
Message
0 of 350
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"34f05":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"34f05":{"val":"var(--tcb-local-color-bec10)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"34f05":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Send Message